Tilfredshedsundersøgelse

Lars Holm Marcher
Se tilfredshedsundersøgelse

Kirsten Bang Jensen
Se tilfredshedsundersøgelse

Martin Skov
Se tilfredshedsundersøgelse

Du må endelig rose dine medarbejdere....

"Jeg har en enkelt ting, der lige skal justeres. Vinduet i soveværelset på 1. sal, rammer tilsyneladende låseblikket en smule skævt, når man lukker vinduet. Ellers vil jeg sige, at jeg er fuldt tilfreds med jeres arbejde. Du må endelig rose dine medarbejdere for deres flotte arbejde."

Med venlig hilsen Jan PB

Mange tak for din mail.

”Ja, tingene er bragt i orden. Det er næsten som at have fået en ny altandør, så godt kører den nu. Det essentielle er dog, at den ikke længere skal knokles i, for at kunne lukkes :-) Samtidigt vil jeg godt takke for den gode service. Eksempelvis med løbende tilbagemeldinger, håndtering af processen samt ikke mindst denne opfølgning. Jeg har som tak derfor anbefalet dig til en kollega der har brug for håndværkere :-)

God service skal belønnes :-)

God weekend og god sommer når du kommer dertil" udtaler Rasmus

Tak for din faktura

"Tak for din faktura, og så synes jeg lige, du skal have en tilbagemelding på forløbet og arbejdets gennemførelse. Det har været en fornøjelse at have dig som leverandør, og dine medarbejdere har opført sig utroligt venligt og imødekommende. Det ser også ud til, at arbejdet er gennemført professionelt, selvom jeg jo ikke er sagkyndig på området, men det ser fint og ordentligt ud. Når vi næste gang skal have repareret lidt på huset eller foretaget andre fornyelser, vil jeg ikke tøve med at ringe til dig."

Mvh Lars & Birthe

Vi er rigtigt tilfredse med listerne på de 4 vinduer - det ser sku godt ud.

”Det var den helt rigtige løsning, at skære 33mm listen til, så den sidder med sammen afstand fra inderkanten af rammen ud til listen. Derved "skjules" de skæve lysninger også. Vi vil helt sikkert have lavet resten af vinduerne på samme måde, når vi kommer dertil :)”

Udtaler Thomas H

Rigtig godt stykke arbejde!!

"Dine drenge har lavet et rigtig godt stykke arbejde på store Kongensgade og de blev og hjalp med cykelstativer selv om jeg var forsinket - det var super!"

Lasse N

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.